OVER ONS

ONZE PASSIE, DIE PROEF JE!

Wij zijn Patricia en Gertjan van Mastrigt eigenaren van IJs Krimpen! 

IJs is ontstaan uit een passie. Een passie voor ijs, Italië en vele andere lekkere dingen. Een eigen ijssalon met ambachtelijk gemaakt ijs is altijd al een droom van ons geweest. 

Op onze vakanties in Italië gingen we altijd al, kritisch, op zoek naar het lekkerste ijs. IJs zoals ijs moet smaken. Zo hebben wij bij diverse ijssalons in Italië maar ook in Nederland meegekeken om onze passie in ijs nog meer te vergroten. Met die ervaringen en invloeden zijn wij in 2013 gestart met onze eigen ijssalon; IJs Krimpen. 

Inmiddels zijn we een waar begrip in Krimpen aan den IJssel en omstreken en we blijven elke dag bezig om ons product te verbeteren.

"MEER DAN AMBACHTELIJK IJS"

ONS IJS

Naast onze verse ingredienten, is onze passie voor ijs het ingredient dat ons zo lekker maakt. We proberen ons ijs zo speciaal mogelijk te maken en werken er elke dag aan. 

‘Vers traditioneel ijs’ is onze standaard. Als je naar onze ijssalon komt, zal je zien dat het ijs op de traditionele manier gemaakt wordt door mensen met passie voor hun vak. We delen onze ervaringen met verschillende andere ijsbereiders. 

IJs moet met zorg en verschillende grondstoffen in de juiste verhouding worden gemaakt. Onze mix op basis van melk is gepasteuriseerd; het mengsel wordt verwarmd tot 85 graden en vervolgens terug gekoeld naar 4 graden. 

Onze op sorbet gebaseerde smaken zijn bereid op basis van water, vers fruit en suiker en zijn lactosevrij en vegan.