Nieuws

ICE BREAKING NEWS

24 Kitchen 2022

Wat gaaf! Dit jaar stonden we er weer tussen: 'De allerbeste ijssalons van Nederland 2022 @ 24Kitchen'. We willen iedereen bedanken voor het stemmen. GE-WEL-DIG!

CINNABON BIJ IJS KRIMPEN

Cinnabon is een Amerikaanse keten die zoete kaneelbroodjes verkoopt met frostings en toppings. Deze legendarische cinnamon rolls zijn nu ook te koop bij IJs Krimpen! Aan iedereen die zichzelf even wil verwennen, zeggen wij : “Cinnabon is jouw ontsnapping, jouw mini-vakantie, jouw frosting in life!”

WIJ SCHENKEN ILLY KOFFIE!

Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit; met ons ijs, onze lekkernijen en nu ook onze koffie. Vanaf heden schenken wij illy koffie! De koffie van illy is volgens kenners de beste koffie die er is. Illy blend bestaat uit negen verschillende Arabica koffiebonen geselecteerd uit de beste oogsten ter wereld. 

24 KITCHEN 2021

Bij de omroep Rijnmond stonden we er al tussen en nu stelden 24Kitchen de vraag der vragen: wat is de állerbeste ijssalon van Nederland? En wat gaaf! We staan tussen de 20 beste ijssalons van Nederland. We willen jullie enorm bedanken voor het stemmen. Geweldig!
Klik hier om het artikel te lezen.

RTV RIJNMOND

We hebben een leuk interview gehad met omroep Rijmond! Via social media en e-mail kregen ze honderden reacties binnen van mensen die allerlei ijssalons, restaurants en boerenbedrijven tipten. Ze zetten de meest genoemde zaken op een rij én gingen er zelf een aantal af om - letterlijk - de proef op de som te nemen. En YES, wij zaten daar tussen!
Klik hier om het artikel te lezen.

IJS KRIMPEN GOES VEGAN

We zijn de afgelopen periode bezig geweest om in ons sorbetijs geen dierlijke eiwitten meer te gebruiken. Dezelfde smaak, maar nu lekker voor iedereen! Ons sorbetijs is, m.u.v. Groene appel en banaan, vegan en lactosevrij.