ONS assortiment

WE HEBBEN EEN RUIM ASSORTIMENT
MET VOOR ELK WAT WILS

Naast onze verse ingrediënten, is onze passie voor ijs het ingrediënt dat ons ijs zo lekker maakt. We proberen ons ijs zo speciaal mogelijk te maken en werken er elke dag aan. ‘Vers traditioneel ijs’ is onze standaard. Wanneer je onze ijssalon bezoekt, zal je zien dat het ijs op de traditionele manier wordt gemaakt door mensen met passie voor hun vak. We delen onze ervaringen met verschillende andere ijsmakers. 

IJs moet met zorg en verschillende grondstoffen in de juiste verhouding worden gemaakt. Onze mix op basis van melk is gepasteuriseerd; het mengsel wordt verwarmd tot 85 graden en vervolgens terug gekoeld naar 4 graden. 

Onze op sorbet gebaseerde smaken zijn bereid op basis van water, vers fruit & suiker en zijn lactosevrij en vegan. In het ijsseizoen hebben we standaard 24 verschillende smaken ijs in de vitrine liggen. 


Bij IJs Krimpen garanderen we je ijs van goede kwaliteit.

ILLY KOFFIE

Wij schenken illy koffie! De koffie van illy is volgens kenners de beste koffie die er is. Illy blend bestaat uit negen verschillende Arabica koffiebonen geselecteerd uit de beste oogsten ter wereld. 

Illy garandeert dezelfde onmiskenbare smaak bij elke gelegenheid, om de wereld de beste koffie te bieden en zoals Ernesto Illy zei: een glimlach op de lippen van degenen die het drinken te toveren. 

Voor de koffieliefhebbers die weinig tijd hebben is er coffee to go! Zo kan je toch van een heerlijk bakje genieten terwijl je onderweg bent. 

Naast de koffie van illy hebben we ook illycrema! illycrema is een romige ijskoffie gemaakt van pure illy espresso met 100% Arabica koffiebonen en heerlijke microkristallen van ijs. illycrema is fris, fluweelzacht en geschikt op ieder moment van de dag.

CINNABON

Cinnabon is een Amerikaanse keten die zoete kaneelbroodjes verkoopt met frostings en toppings. Deze legendarische cinnamon rolls zijn nu ook te koop bij IJs Krimpen! 

Aan iedereen die zichzelf even wil verwennen, zeggen wij : “Cinnabon is jouw ontsnapping, jouw mini-vakantie, jouw frosting in life!

& MORE

We hebben een ruim assortiment met voor elk wat wils. We hebben heerlijke huisgemaakte; mini appeltaartjes, brownies, kokosmakronen, cannoli, gebak, milkshakes, ijskoffies, slush & meer.  

Op zoek naar een origineel cadeau? We hebben leuke cadeaubonnen om weg te geven!