Werken bij ijs

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar parttime medewerkers (vanaf 15 jaar) die ons gezellige team komen versterken! 

Werken in onze ijssalon is tof, afwisselend en uitdagend. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het scheppen van ijs, het maken van diverse koffie’s, milkshakes, smoothies en uiteraard hoort het schoonhouden van de ijssalon er ook bij. 

Werken bij IJs is een een leuke bijbaan voor naast je studie en valt goed te combineren met je hobby’s. Wij proberen zoveel als mogelijk naar vaste werkdagen en tijden te streven.

WIE ZOEKEN WIJ

Wij zijn op zoek naar medewerkers die gemotiveerd zijn en van aanpakken weten.   
Een goede omgang met je collega’s en onze gasten is voor ons erg belangrijk. Je bent flexibel en vindt het niet erg om in geval van grote drukte of bij nood je vrije dag op te offeren. Verder vind je hygiene belangrijk en zorg je ervoor dat je werkplek schoon blijft.

Een goede beschikbaarheid op doordeweekse avonden is fijn maar een goede beschikbaarheid in de vakanties en weekenden is een pré!

Kun jij verantwoordelijkheid dragen, ben je representatief en niet verlegen? Kortom: ben jij de opschepper : ) die wij zoeken? Solliciteer dan nu! 

Vul onderstaand sollicitatieformulier in of stuur je CV naar: sollicitatie@ijskrimpen.nl 

SOLLICITATIEFORMULIER

Via onderstaande formulier kun je bij ons solliciteren, we nemen na je sollicitatie zo spoedig mogelijk contact met je op!